15.10.2019 — 11:56

Запрошуємо до участі у XI Міжнародному форумі «Дні польського бізнесу в Україні», який відбудеться 14 листопада 2019 року у Києві

14 листопада 2019 року у Києві відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні».

Форум щороку збирає на одному майданчику представників державних та місцевих органів влади, представників дипломатичних, установ, підприємців України та Польщі з метою налагодження ділових і торговельно-економічних відносин та пошуку нових шляхів співпраці.

В межах форуму будуть розглянуті питання щодо перспектив торговельно-економічної співпраці між країнами, проекти в сфері будівництва, інфраструктури, вагонобудування, переробній галузі та обговоримо питання щодо готовності бізнесу до відкриття вільного ринку землі в Україні.

Цьогорічний форум традиційно пройде під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні та Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична Група EUCON, Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі та Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у листопаді 2014-2018 роках у Києві відбулись 1, III, V, VII та IX міжнародні форуми «ДНІ ПОЛЬСЬКОГО БІЗНЕСУ В УРКАЇНІ, а у травні 2015-2019 роках у Варшаві були проведені II, IV, VI, VIII та X форуми «ДНІ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ У ПОЛЬЩІ».

Контактна особа: Олена Вакулік, тел. +380 (44) 238 09 44, e-mail: [email protected].