13.06.2016 — 16:00

Триває робота мобільних груп у транспортній галузі

Щопонеділка, т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний проводить нараду з представниками контролюючих органів з метою обговорення результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі.

Так, за минулий тиждень робочою групою складено 65 актів про порушення Закону України «Про автомобільний транспорт», з них 11 актів на «нелегальних» перевізників, 6 протоколів про адміністративне правопорушення за ст..164 КУпАП, тобто на «нелегальних» перевізників.

Гуменний 005

Також подібні перевірки були проведені у Славутському районі, в результаті яких складено 9 протоколів про порушення Закону України «Про автомобільний транспорт».

Водночас в області діють цілодобові пересувні вагові комплекси з метою здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів на дорогах загального користування. Так на цей час, працівниками Укртрансбезпеки спільно із службами автомобільних доріг, розпочато здійснення вищезазначених заходів в області.  За результатами роботи, за минулий тиждень, нарахована плата за проїзд у сумі 7 289 євро.