25.10.2019 — 13:50

Керівники області зустрілися з народним депутатом України від Хмельниччини

Сьогодні т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Михайло Загородний зустрілися з народним депутатом України Миколою Стефанчуком та помічниками народних депутатів Віталієм Іваневичем і Уляною Ткаченко. На зустрічі також були присутні заступники голови облдержадміністрації, керівники окремих структурних підрозділів ОДА та перший заступник Головного управління ДСНС в області Дмитро Бондар.

Зустріч відбулася відповідно до завдань, визначених резолюцією Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, під час якої учасники обговорили питання моделювання мереж надання публічних сервісів та послуг в регіоні.

Розпочинаючи зустріч, Володимир Кальніченко зазначив, що обласною державною адміністрацією було оперативно здійснено заходи, спрямовані на виконання завдань, визначених дорученням Прем’єр-міністра України за результатами селекторної наради, що відбулася 17 жовтня цього року. Посадовець наголосив, що до кінця листопада обласна влада спільно з народними депутатами від Хмельниччини має здійснити моделювання мережі надання публічних сервісів і послуг в регіоні, згідно зі стандартами з урахуванням нормативів та методик, затверджених відповідними міністерствами. За його словами, все це здійснюватиметься в контексті завершення формування перспективних спроможних громад.

Більш детально з презентацією «Моделювання мереж надання публічних сервісів та послуг» виступила заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина. Зокрема, Світлана Андріївна розповіла про нову модель функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, центрів безпеки, установ соціальної сфери, які мають забезпечити весь пакет якісних і доступних послуг для кожного мешканця.

В ході зустрічі присутні обговорили озвучені напрацювання та намічені шляхи їх здійснення, висловили свої зауваження та побажання.

На завершення Володимир Кальніченко подякував народному депутату України та помічникам за приділену увагу, висловлені думки та пропозиції, а також наголосив, що всі озвучені сьогодні пропозиції та зауваження будуть обов’язково враховані у подальшій роботі.

«Нам приємно, що народні депутати України від Хмельниччини вболівають за розвиток відповідних територій, жителі яких висловили вам свою довіру під час виборів. І це нас об’єднує, адже серед головних завдань сьогоднішніх адміністрацій є забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку територій, законності й правопорядку, додержання прав і свобод наших громадян», – сказав Володимир Ілліч.