30.10.2019 — 13:47

Працівники соціальної сфери приймали вітання

День працівника соціальної сфери — професійне свято України, яке відзначається щорічно у першу неділю листопада.

З цієї нагоди в облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання, участь в якому взяли заступник голови адміністрації Світлана Павлишина, голова обласної ради Михайло Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники територіальних підрозділів ЦОВВ, установ та організацій соціальної сфери та інші запрошені.

Це свято є свідченням високої ролі тисячі працівників, які щоденно опікуються забезпеченням державних гарантій, соціального захисту та страхування, нарахуванням та виплатою пенсій, вирішенням проблем зайнятості та багато інших проблем, які стосуються кожного нашого співвітчизника. Саме через серця працівників цієї галузі щоденно проходять потреби і турботи тисячі пенсіонерів, ветеранів війни та праці, людей з обмеженими можливостями, сиріт, безробітних та самотніх людей. Служіння обраній справі, почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять їм заслужену людську шану та повагу.

Вітаючи учасників заходу, Світлана Павлишина зазначила, що сьогодні мабуть не має такої сфери діяльності, до якої не долученні працівники сфери соціального захисту. Так, віднедавна працівники галузі почали займатися оздоровленням, з’явилася муніципальна няня та багато іншого. Все це для них нове, але найголовніше те, що всі завдання, які ставляться державою та нашим суспільством вони долають і виконують.

“Сьогодні ви спілкуєтеся і надаєте допомогу людям різних категорій, вони ідуть до вас за надією, підтримкою, можливістю, яка зробить їхнє життя кращим. Тому в цей день я хочу побажати, щоб наша держава перестала бути державою проблем, а стала державою можливостей. Нехай усі будуть здорові, щасливі, щоб вам дарували тепло і затишок, і щоб ваше велике професійне серце завжди було наповнене теплом, яке ви даруєте оточуючим”, – додала Світлана Андріївна.

З нагоди свята кращі працівники соціальної сфери були нагороджені Почесними грамотами та цінними подарунками обласної державної адміністрації.