14.06.2016 — 10:12

Відбулася селекторна нарада з Міністерством охорони здоров’я України

DSCN524313 червня у конференц-залі Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації відбулася селекторна нарада з Міністерством охорони здоров’я України.

До участі запросили керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних та Київської міської державних адміністрацій, а також відповідальних осіб за організацію збору та надання потреби в лікарських засобах, виробах медичного призначення та імунобіологічних препаратах, що закупляються за кошти Державного бюджету України.

Головував на відеоконференції заступник Міністра-керівник апарату Роман Василишин. Від Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА участь брали директор Яків Цуглевич, заступники Тетяна Косовська та Наталія Федів, а також представники структурних підрозділів Департаменту.

У ході наради її учасники звітували перед керівниками МОЗ про стан справ із поданням заявок на лікарські засоби та вироби медичного призначення на централізовані закупівлі МОЗ України по державних програмах та централізованих заходах. Як зазначив Яків Миколайович, Хмельницька область у визначені терміни опрацювала усі заявки та направила їх до Міністерства охорони здоров’я України.

Роман Василишин поінформував колег, що відтепер аналогічні відеоселекторні наради відбуватимуться щопонеділка. На них планують обговорювати та вирішувати нагальні питання охорони здоров’я нашої держави.

За матеріалами Хмельницького обласного Центру здоров’я