16.06.2016 — 12:36

У дитячому оздоровчому закладі «Джерельце» протягом трьох змін планують оздоровити 540 дітей

15 червня відбулося урочисте відкриття першої зміни в дитячому оздоровчому закладі «Джерельце», в якому цьогоріч протягом трьох змін буде оздоровлено 540 дітей області.

DSC_0518
Усміхнених дітей та батьків, які зібрались на концерт з нагоди відкриття табору, привітали почесні гості: т.в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Валерій Олійник, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук,  голова Ярмолинецької районної ради Лаврентій Копицяк та інші.

DSC_0580
Керівники закладу пообіцяли, що робота дитячого містечка буде організована так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, збагатилася духовно та загартувалася фізично. В таборі заплановані різноманітні культурно-масові та спортивні заходи. Передбачено проведення цікавого та змістовного дозвілля: конкурсів, вікторин, розважальних програм, веселих свят.

Вожаті та вихователі всього за декілька днів зуміли згуртувати дітей та створили справжнє свято. Завдяки гарній підготовці юні відпочивальники порадували присутніх цікавими виступами.

За матеріалами Ярмолинецької райдержадміністрації

Зберегти

Зберегти