16.06.2016 — 17:55

Розпочався II тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

Сьогодні на базі обласного Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався II тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” в області. Оргкомітет конкурсу очолює т.в.о.заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук.

6

Цей захід започаткований у 2008 році з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Робота, яку виконують державні службовці, непроста і надзвичайно відповідальна. Адже саме вони в процесі роботи формують авторитет влади, забезпечують чітке та відкрите функціонування державного механізму. Участь в цьому конкурсі дозволяє державним службовцям виявити найкращі свої фахові якості, продемонструвати відповідність високим сучасним вимогам і критеріям, освіченість та бажання працювати на благо України.

1

Проводиться конкурс у три етапи. І етап відбувся в березні на місцевому рівні. Підсумковий ІІІ тур пройде вересні – жовтні.  Переможці обираються серед державних службовців державних органів в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

5

Сьогодні відбулося заслуховування презентаційних доповідей учасників конкурсу. Члени оргкомітету конкурсу оцінювали повноту розкриття обраної теми, ґрунтовність висновків і рекомендацій, культуру мовлення, чіткість виступу, послідовність, лаконічність та логічність викладення поданого матеріалу, оформлення презентації тощо. Також конкурсанти відповідали на запитання, що стосувалися матеріалу викладеного у їх доповідях.2

Результати II туру Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” будуть оголошені 23 червня.

Зберегти

Зберегти