22.11.2019 — 14:34

Сергій Трофімов представив нового очільника облдержадміністрації Дмитра Габінета

Сьогодні перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив  новопризначеного голову Хмельницької обласної держаної адміністрації Дмитра Габінета. Відповідний Указ про його призначення Президент України Володимир Зеленський підписав 21 листопада.

Сергій Трофімов вручив очільнику облдержадміністрації службове посвідчення та побажав успішної роботи на новій посаді.

Дмитро Габінет висловив подяку Главі держави за виявлену честь та зауважив, що вважає це призначення для себе справжнім викликом та випробуванням.

“Розпочинаючи свою діяльність в цілком новій сфері, я визначаю для себе як основний пріоритет покращення життя кожного пересічного мешканця Хмельниччини, що неможливо без досягнення цілей, сформульованих в Указі Президента України, а також без якісної та ефективної реалізації програми дій уряду, – наголосив Дмитро Анатолійович. – Я вважаю, що цілком реально їздити по нормальних дорогах, а не заздрити вінничанам, житомирянам чи тернопільчанам, що цілком реально пожвавити виробництво сільськогосподарської продукції, створити підґрунтя для залучення інвестицій, розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.”

Очільник області висловив сподівання, що найближчим часом вдасться вдихнути в Хмельницьку обласну державну адміністрацію нову якість, перетворивши її на двигун та «мозковий» центр прогресивних змін та перетворень.

Сергій Трофімов зауважив, що перед Дмитром Габінетом стоїть ціла низка важливих завдань, серед яких боротьба з корупцією та забезпечення цільового використання бюджетних коштів,  завершення реформи децентралізації, відновлення інфраструктури області. Високопосадовець також звернув увагу на питання добудови Хмельницької обласної дитячої лікарні, завершення ремонту дороги М-12 у напрямку Вінниці, а також завершення процесу об’єднання територіальних громад в області. Він наголосив на необхідності налагодження якісної комунікації з народними депутатами України від Хмельниччини, аби з їх допомогою більш ефективно вирішувати проблемні питання.

Довідка.  Дмитро Габінет народився у 1983 році. Фаховий юрист, є випускником Хмельницького університету управління і права, де в подальшому тривалий час був викладачем на кафедрі теорії та історії держави і права. Має науковий ступінь кандидата юридичних наук.