26.11.2019 — 10:40

Дмитро Габінет вручив державні нагороди та відзнаки

Сьогодні перед початком розширеного засідання колегії  голова облдержадміністрації Дмитро Габінет вручив державні нагороди та відзнаки нашим землякам.

Першим очільник області вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня Марії Моцній, дружині сержанта Миколи Миколайовича Неживого, що віддав своє життя, захищаючи мир та спокій рідної землі. Бійця нагороджено відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Присутні в залі вшанували пам’ять Героя хвилиною мовчання.

Далі голова облдержадміністрації привітав наших талановитих артистів – братів Гжегожевських – із присвоєнням почесного звання «Заслужений артист України».

Як зазначено в Указі  Президента України, почесне звання Гжегожевському Євгену Едуардовичу – начальнику відділу культури Ярмолинецької райдержадміністрації, та Гжегожевському Владиславу Едуардовичу, викладачу Шарівської дитячої музичної школи, с.Шарівка Ярмолинецького району, присвоєно за значний особистий внесок у  розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високий професіоналізм.

Також за значний особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку та високий професіоналізм звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» присвоєно Шевченко Надії Іванівні – директору Городоцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).