27.11.2019 — 11:35

Територіальне управління ДБР святкує річницю створення

Сьогодні Територіальне управління Державного бюро розслідувань святкує річницю створення. Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, створення якого було передбачено Кримінальним процесуальним кодексом України. Територіальне управління поширює свою діяльність на Вінницьку, Житомирську, Рівненську, Хмельницьку, Чернівецьку області.

Привітати керівництво та працівників Територіального управління з першою їх річницею завітали голова обласної адміністрації Дмитро Габінет, міський голова Олександр Симчишин, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, представники духовенства та інші поважні гості.

Висловлюючи слова вітання колегам, директор Територіального управління Державного бюро розслідувань Cергій Палатов зазначив: “Рівно рік тому Територіальне управління розпочало досудові розслідування. Це був старт нашої діяльності, нашої роботи, нашої місії, нашого покликання. І сьогодні я можу зробити висновок, що кожен з вас найкращий правоохоронець, якого я зустрічав у своєму житті та професійній діяльності. Я пишаюся вами, і від усього серця вдячний за вашу жертовну працю”.

Користуючись нагодою, Сергій Олегович зачитав наказ директора Державного бюро розслідувань Романа Труби про присвоєння чергового рангу державного службовця окремим працівникам Територіальне управління.

В свою чергу, вітаючи учасників урочистого зібрання, голова адміністрації Дмитро Габінет  сказав: “Минув рік, як запрацював надзвичайно важливий правоохоронний орган України – Державне бюро розслідувань. Це черговий крок в напрямку наближення наших правоохоронних структур до європейських стандартів.  Рік термін невеликий, але по ваших справах ми бачимо як активно працівники Бюро включились в роботу, який є спротив і як непросто викорінювати ганебні явища зловживань, корупції і злочинів у суспільстві. Це ваші пріоритетні завдання, які перед вами поставив Президент України Володимир Зеленський”.

Голова адміністрації висловив сподівання, що зустрівшись через рік, працівники Державного бюро розслідувань і надалі неухильно дотримуватимуться своєї місії – встановлення справедливості у суспільстві шляхом незалежного та всебічного розслідування злочинів задля притягнення винних до відповідальності.

На завершення, Дмитро Анатолійович побажав керівництву та працівникам управління натхнення, стійкості, витривалості та професіоналізму.