02.12.2019 — 14:37

Дмитро Габінет провів особистий прийом громадян

Сьогодні мешканці області мали нагоду звернутися за вирішенням питань, що їх турбують, до голови облдержадміністрації Дмитра Габінета, який провів особистий прийом громадян.

У ході прийому очільник області розглянув 24 звернення. П’ять з них були колективними. Запитувачі звернулися за допомогою у вирішенні питання реєстрації права власності на квартири у новобудові в м.Хмельницькому, виплати боргів агропідприємства за оренду земельних паїв у Волочиському районі,  збереження терапевтичного відділення центральної районної лікарні у Староострополі. Окрім того, мешканці Старокостянтинівщини скаржилися на низькі закупівельні ціни на молоко від домогосподарств та недобросовісну конкуренцію з боку окремих його  закупівельників.

Також на прийом звернулися представники двох громадських організацій, що обговорили з Дмитром Габінетом налагодження співпраці з облдержадміністрацією у важливих для громадськості питаннях. Ще громадські активісти просили Дмитра Габінета взяти на контроль  ситуацію щодо фактів захоронення невідомих відходів на території Розсошанської ОТГ та руйнування кладовища ХІХ століття у Новоушицькій ОТГ.

В числі інших звернень – спірні земельні питання, відновлення газо- та електропостичання, ремонт доріг у населених пунктах області та призначення голів РДА, працевлаштування та скарги на неналежне виконання професійних обов’язків лікарями, тощо.

Дмитро Анатолійович уважно заслухав всіх заявників, роз’яснив  можливі шляхи розв’язання порушених проблем та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації. Про результати розгляду звернень запитувачі будуть поінформовані згідно чинного законодавства.