17.06.2016 — 12:12

На Старокостянтинівщині відбувся обласний семінар для начальників загальних відділів райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад

15-16 червня на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткотерміновий семінар  керівників ділових служб райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад з питань організації роботи з документами. Практичні заняття проведено на базі загальних відділів апарату Старокостянтинівської районної державної адміністрації та виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

16-06-2016-011

З учасниками семінару зустрівся голова районної державної адміністрації Сергій Фесун. Очільник району ознайомив гостей Старокостянтинівщини із основними соціально-економічними показниками району, пріоритетними напрямками роботи, досягненнями та завданнями, які ставить перед собою влада району.

Учасниками семінару розглянуто питання про практику підготовки розпорядчих документів керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування та документів до засідань колегії місцевої державної адміністрації, практику реєстрації вхідних та вихідних документів в апараті Старокостянтинівської райдержадміністрації, практику підготовки та проведення засідань виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

16-06-2016-022

IMG_3441