04.12.2019 — 16:05

Жительку села Мухарів Славутського району привітали зі столітнім ювілеєм

Сьогодні жительці села Мухарів Славутського району Юркевич Марії Демидівні виповнилось сто років. Привітати ювілярку зі святом завітали керівники району, ОТГ, сусіди, родичі та працівники  Мухарівського будинку культури.

Ювілярка народилася в селі Мухарів, закінчила 7 класів Мухарівської школи. В 1935 році пішла на роботу обліковцем, Марія Димидівна пережила голодомор та  війну. У 1959 році виїхала на проживання у селище міського типу Гоща Рівненської області. В 1964 році повернулася в село Мухарів та працювала головним бухгалтером в місцевому сільськогосподарському підприємстві, заочно навчалася. Має статус «учасник війни», була районним депутатом двох скликань.

З нагоди поважного ювілею гості висловили Марії Димидівні слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці, за участь у Другій світовій війні, за незламність перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови, а також вручили ювілярці подарунки та квіти, зичили здоров’я, благополуччя і  уваги, щоб кожного дня доля стелила до ніг стежину добра, пошани та любові.