17.06.2016 — 16:48

Олег Кузмінчук здійснив виїзний прийом громадян у Славутському районі

P1000058

Сьогодні, т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олег  Кузмінчук здійснив виїзний прийом громадян у Славутському  районі. Участь у прийомі взяли керівництво району, а також керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

До Олега Петровича за вирішенням своїх проблем звернулись 22 жителі міста та району з рiзними питаннями, зокрема найбільше звернень стосувалося надання матеріальної допомоги на лікування.

Крім того, під час зустрічі мешканцями Славутчини порушувалися питання покращення стану доріг, встановлення групи інвалідності для окремих  громадян, рекультивації сміттєзвалища у с.Цвітоха, повернення землі, що належить ДП «Агроспецсервіс» громаді Цвітоської сільської ради тощо.

Усі громадяни, отримали роз’яснення щодо можливостей вирішення порушених питань. Олег Кузмінчук зазначив, що питання, які потребують додаткового вивчення, будуть вирішуватись в межах компетенції обласної державної адміністрації в робочому порядку, згідно чинного законодавства України.

Зберегти

Зберегти

Зберегти