13.12.2019 — 12:10

Працівники суду приймали вітання з нагоди професійного свята

Щорічно 15 грудня  в Україні відзначається День працівників суду. З цієї нагоди сьогодні в Апеляційному суді Хмельницької області відбулося урочисте зібрання.

Привітати служителів Феміди завітали голова адміністрації Дмитро Габінет, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, міський голова Олександр Симчишин та інші поважні гості.

Висловлюючи слова вітання працівникам судової системи, голова адміністрації Дмитро Габінет наголосив, що саме суди є чи не найвідповідальнішою гілкою влади, на яку сподівається кожна людина, коли шукає захисту, а неупереджене, незалежне і справедливе правосуддя є запорукою суспільної злагоди. Відтак, голова адміністрації побажав, аби довіра людей до працівників судової влади зростала з кожним роком.

«Сьогодні завдання суду – це як раз наблизити Україну до тих стандартів, щоб ми дійсно могли сказати, що ми є європейська правова держава. І судові органи є найголовнішими в цьому процесі, тому що без правдивого справедливого арбітра, без третьої незалежної гілки влади реалізація будь-яких прогресивних дій в інших сферах також є неможливою”, – сказав очільник області.

Голова адміністрації побажав присутнім витривалості, стійкості, професіоналізму, щастя, здоров’я та усіх земних благ.

Кращим працівникам судової системи Дмитро Анатолійович вручив Почесні грамоти та цінні подарунки.