16.12.2019 — 12:45

Дмитро Габінет привітав хмельницьких спецпризначенців із 57-ю річницею створення військової частини

За роки існування легендарний 8-й полк спеціального призначення Збройних Сил України пройшов славний історичний шлях свого розвитку і сьогодні є однією з важливих ланок оборонної системи нашої держави, яка гарантує безпеку народу України та зміцнює авторитет Збройних Сил.

А сьогодні у наших спецпризначенців особливий день, бо вони приймають вітання з нагоди 57-ї річниці створення військової частини. До привітань долучився і голова облдержадміністрації Дмитро Габінет.

“Хмельниччина пишається вами, вашими ратними подвигами! Ви є прикладом мужності, хоробрості, вірності присязі і військовому обов’язку! – зазначив очільник області, звертаючись до військовослужбовців. – У великій вдячності низько вклоняємось кожному з вас за вашу жертовність, патріотизм і любов до України. Особлива наша подяка воїнам, що зустрічають цей день на передовій. У скорботі схиляємо голову перед пам’яттю 18 героїв, військовослужбовців полку, що віддали найдорожче – свої життя за незалежність і волю українського народу, за мир в Україні!”.

Голова адміністрації побажав воїнам миру, щастя, любові, злагоди і достатку у родинах, перемог у всіх справах та вручив відзнаки облдержадміністрації.