17.06.2016 — 17:10

“Взаємодія між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронними органами забезпечить стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому”, – Олег Гуменний

Головним завданням на часі – є створення ефективної взаємодії між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, поліцією та людиною.

Саме тому, сьогодні, в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області проведено семінар на тему: «Поліція для суспільства. Взаємодія поліції, громади, органів влади і самоврядування в процесі реформування».

До участі у семінарі були запрошені т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний, голова обласної ради Михайло Загородний, голова Національної поліції України, керівництво міста, голови райдержадміністрацій, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, керівники громадських формувань з охорони громадського порядку, керівники служб апарату ГУНП та територіальних відділів і відділень поліції.

IMG_2418

Про взаємодію органів поліції, влади, місцевого самоврядування та громадськості у процесі реформування розповіли т.в.о. начальника Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України Олексій Сергєєв, т.в.о. начальника ГУНП в області Микола Семенишин, т.в.о. начальника ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол та т.в.о. начальника ГУНП в Чернівецькій області Сергій Пілігрім.

«Сьогоднішня тематика семінару має на сучасному етапі досить актуальне значення. Адже від того, наскільки ефективно налагоджена взаємодія між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронними органами, залежить стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому. Маю надію, що даний семінар сприятиме напрацюванням ефективного механізму взаємодії місцевої поліції, органів влади та територіальних громад у забезпеченні належного публічного порядку і безпеки, захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства та держави від протиправних посягань», – зазначив Олег Вікторович під час виступу.

IMG_6773[1]