17.06.2016 — 17:34

“Чесно. Прозоро. Вигідно.” У Хмельницькому презентували ТОВ “Подільські держзакупівлі”

Реформа державних закупівель, що відбувається зараз в Україні, спрямована на якнайшвидший перехід державних послуг на електронні процедури, введення безпаперового документообігу та надання громадськості прямого і необмеженого доступу до інформації. Найважливішою частиною цієї реформи є розробка та впровадження прозорої системи електронних держзакупівель в Україні – системи ProZorro.

2

За підтримки ТОВ «Держзакупівлі. Онлайн» у м.Хмельницькому відбулася  презентація ТОВ «Подільські держзакупівлі», основним видом діяльності якого є організація та проведення державних електронних закупівель спільно з системою «ProZorro». Підприємство було створено у травні поточного року.

Провели захід  представник «Держзакупівлі. Онлайн» Олександр Грановський та керівник ТОВ «Подільські держзакупівлі» Костянтин Сорока. Окрім того, участь у презентації взяли голови ОТГ, представники ОДА, керівники підприємств та організацій.

3

Під час презентації присутніх ознайомили з перевагами роботи майданчика у порівнянні з попередніми процедурами проведення тендерних закупівель, з технічними деталями його роботи, а також продемонстрували, яким чином відбуваються торги в режимі реального часу. Організатори підкреслили, що система електронних торгів “ProZorro” значно спрощує процедуру участі в держзакупівлях, зменшує кількість необхідних документів,  дає можливість в режимі он-лайн спостерігати за ходом торгів, і головне, сприяє здоровій конкуренції у даній сфері.