31.12.2019 — 21:00

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дорогі земляки!

Іде у минуле 2019 рік. Ще один рік нашого життя йде, залишаючи по собі спогади.

В шаленому темпі буденності ми особливо цінуємо вічне і незмінне: затишок і тепло рідного дому, мамину ласку, батькові поради, дитячі посмішки і любов, що наповнює життя особливим змістом.

Новорічні і різдвяні свята є особливими для нас. Адже за давніми родинними традиціями ми зустрічаємо їх в колі рідних і близьких і, наче в дитинстві, відчуваємо дотик дива, різдвяної казки і віримо, що здійсняться наші заповітні мрії: мрії про добробут, про щастя, про мир!

І здійснення цих мрій залежить від кожного з нас: тих, хто захищає Батьківщину, тих, хто сумлінно працює, вкладаючи розум і душу в свою справу, тих, хто не боїться відповідальності і творить сучасну Україну.

У Новому році нас чекають нові випробування, які ми, сподіваюсь, здолаємо разом. Так, ми всі різні, але є те, що нас єднає: ми – єдиний народ, в нас одна Батьківщина, одна рідна земля, одна доля… Головне – пройшовши крізь великі труднощі, не втратити почуття власної гідності, не втратити себе, залишитися людьми і йти поруч, пліч о пліч з надією і вірою в майбутнє.

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам віри у власні сили, впевненості у досягненні поставленої мети!

Нехай наші захисники повернуться з миром до своїх родин!

Нехай мир і злагода увійдуть в кожний дім!

Нехай Благословенна буде наша рідна Хмельниччина, наша Україна! Здоров’я, добра та успіху в Новому році!

Гарних, щедрих і радісних вам свят!

Голова Хмельницької обласної
державної адміністрації                                                                                                       Дмитро ГАБІНЕТ