11.01.2020 — 13:15

Дмитро Габінет зустрівся з представниками бізнесу області

Сьогодні голова адміністрації Дмитро Габінет разом зі своїм першим заступником Романом Примушем зустрілися з представниками бізнесу області. До спілкування долучилися керівники підприємств легкої промисловості Хмельниччини.

 

«Ми розпочинаємо серію зустрічей з представниками бізнесу, аби налагодити справжнє партнерство влади і тих, хто виробляє продукцію та її експортує. – сказав очільник області. – Наша мета та мета Президента України працювати прозоро, однаково для всіх, при цьому усунути будь-які корупційні ризики з боку державних органів і забезпечити можливість для підприємців працювати безперешкодно, наповнюючи бюджет, а влада цьому має сприяти».

Вітаючи присутніх, Дмитро Анатолійович зазначив, що сьогоднішня зустріч носить ознайомчий характер. «Хочу почути від вас про основні проблеми, які виникають у процесі вашої роботи, аби ви отримали підтримку і сприяння з боку обласної влади», – зазначив він.

Представники бізнесу мали можливість розповісти про специфіку своєї роботи, а також висловили пропозиції та думки щодо її покращення. Так, підприємці висловили думку щодо розробки програми підтримки місцевих брендів, сприяння в організації міжнародних виставок, популяризації компаній нашої області.

Голова адміністрації запропонував ідею створення єдиного порталу, де був би розміщений перелік місцевих товаровиробників з детальною інформацією про них. Присутні підтримали таку ідею, бо це гарна можливість прорекламувати своє виробництво. Адже наразі ринок України здебільшого наповнений імпортними товарами.

Керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу ЄБРР у м. Хмельницькому Олег Демчук зазначив, що це перша за декілька років зустріч обласної влади зі «швейниками» та подякував голові адміністрації за таку ініціативу. Він висловив сподівання, що така синергія бізнесу і влади, освіти і бізнесу буде мати хороший результат.

В свою чергу, Дмитро Габінет запевнив, що підприємці можуть розраховувати на його підтримку. «Те, що залежить від мене в контексті прозорості, я вам можу гарантувати. У вас тут є підтримка. Хочу співпраці, щоб ми досягали спільних результатів на користь розвитку нашого краю», – наголосив Дмитро Габінет.