13.01.2020 — 14:09

Останні дні реєстрації у Торгову місію до Ізраїлю для українського легпрому!

До уваги українських виробників одягу та взуття, які зацікавлені у виході на зарубіжні ринки! 16 cічня – останній термін реєстрації у Торгову місію до Ізраїлю, яка відкриє можливість стати постійним виробником одягу та взуття на замовлення ізраїльських брендів вже у березні цього року.

Торгова місія, яка відбудеться 15-17 березня 2020 року, націлена на компанії, які готові виробляти продукцію під ізраїльською торговою маркою, з досвідом пошиття спідньої білизни, домашнього одягу (піжами, комбінації, майки) купальних костюмів, шортів, футболок, спортивного одягу, одягу з трикотажу, жіночих костюмів, суконь, спідниць, брюк, блузок, корпоративного одягу, текстильного взуття.

Для компаній-учасниць місії буде організовано:
Два дні бізнес-зустрічей з потенційними ізраїльськими партнерами, які для вас індивідуально спланують одразу дві місцеві консалтингові компанії!
Приміщення та все необхідне для проведення В2В зустрічей; включаючи окремий стіл та вішаки для промоції продукції вашої компанії під час зустрічей.
Найактуальніша інформація про тренди та аналіз торгових можливостей ринку від ізраїльських консультантів.
Візити до рітейл мереж Ізраїлю та на підприємства з виробництва продукції легпрому для обміну досвідом.

Вищезазначені послуги фінансуються ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізуються ЄБРР. Делегати від компаній самостійно покривають витрати на квитки, проживання, індивідуальні витрати.

Перевірити критерії, умови участі та відправити заявку на реєстрацію можна до 16 січня включно за посиланням: https://preview.mailerlite.com/q0x5d0

Торгова місія до Ізраїлю організовується ЄБРР, в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за інформаційної підтримки Офіс з просування експорту України та Асоціації “Укрлегпром”.