15.01.2020 — 17:50

Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення

Сьогодні голова адміністрації Дмитро Габінет зустрівся з головами міст обласного значення. До участі у нараді також долучилися заступники та радники голови, голова Маківської сільської ОТГ Анатолій Кушнір та директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Пенюшкевич.

“Як голова адміністрації, гарантую абсолютну підтримку кожному з вас. Я хочу, щоб між нами було порозуміння, бо тільки так ми зможемо досягти результатів на благо розвитку нашої області”, – сказав голова адміністрації, розпочинаючи спілкування.

Голова Хмельницького відділення Асоціації міст України Василь Сидор подякував очільнику області за запрошення та зазначив, що представників Асоціації міст цікавить позиція голови адміністрації щодо стратегічних питань, які стосуються розвитку територій області.

Зокрема, учасники зустрічі обговорили питання розподілу коштів державних субвенцій на капітальний ремонт доріг, питання фінансування закладів освіти і медицини, зарахування акцизного збору до місцевих бюджетів, організації роботи інспекторів праці, тощо. Також представники Асоціації передали голові адміністрації перелік пропозицій, що стосуються збільшення дохідної частини міст обласного значення та ОТГ.

“В межах своїх повноважень я готовий розглянути і підтримати усі конструктивні пропозиції та законодавчі ініціативи. Найголовніше, щоб між нами була налагоджена комунікація. Маєте пропозицію –  сідаємо і обговорюємо її. Чекаю від вас зворотного зв’язку”, – наголосив Дмитро Габінет.