16.01.2020 — 12:54

Боротьба з нелегальними АЗС триває

15 січня голова адміністрації Дмитро Габінет провів чергове засідання міжвідомчої регіональної робочої групи зі сприяння у боротьбі із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Хмельницькій області.

Під час наради було заслухано окремих представників відповідних служб щодо результатів роботи спрямованої на виявлення нелегальних АЗС, яка активно проводиться в області.

Відтак, окреслено ряд конкретних завдань, зокрема податківцям доручено підготувати перелік суб’єктів господарської діяльності, які мають ліцензії на торгівлю паливом, а це 259 ліцензій. В свою чергу, ДАБІ має перевірити чи введені в експлуатацію об’єкти, де функціонують ці АЗС.

За попередньою інформацією 4 ліцензії уже підлягають скасуванню, адже приміщення, де вони знаходяться, не мають відповідних документів на здачу об’єктів в експлуатацію.

Дмитро Габінет відмітив активізацію структур у цьому напрямку і наголосив, що не слід забувати про канали отримання пального, яким здійснюють торгівлю АЗС. За його словами, цьому питанню необхідно приділити окрему увагу.