22.06.2016 — 18:32

Олег Гуменний провів виїзний прийом громадян у Волочиському районі

Сьогодні т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний здійснив виїзний прийом громадян у Волочиському районі. Участь у прийомі взяли керівники району, а також представники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Перед початком прийому посадовець провів нараду з начальниками управлінь та відділів, на якій були обговорені заходи, спрямовані на легалізацію заробітної плати.

P1010285

У ході прийому до Олега Вікторовича звернулись жителі міста та району (загалом 8 заявників). Звернення стосувалося надання матеріальної допомоги на лікування дитини, надання матеріальної допомоги учасникам АТО, виділення земельних ділянок під забудову, призначення субсидії, ремонту гуртожитка за адресою м.Волочиськ, вул. Пушкіна 25, тощо.

P1010294

Усі громадяни отримали роз’яснення щодо порядку вирішення порушених проблем. Олег Гуменний зазначив, що питання, які потребують додаткового вивчення, будуть вирішуватись в межах компетенції обласної державної адміністрації в робочому порядку, згідно чинного законодавства України.

Зберегти

Зберегти