24.01.2020 — 15:49

Дмитро Габінет з робочим візитом відвідав Деражнянщину

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Дмитро Габінет здійснив робочу поїздку до Деражнянського району. Свій візит обласний очільник розпочав з виїзного прийому громадян. Всього під час прийому надійшло 8 звернень, 5 з них були колективними.

Серед питань, що турбують жителів району – надання матеріальної допомоги на лікування, надання загиблому статусу учасника АТО, відновлення роботи автобусної станції в місті Деражня та автобусного сполучення, ремонт доріг, будівництво водогонів в населених пунктах, покращення надання первинної медичної допомоги в окремих селах району. Також представники с.Волоське звернулися з пропозицією щодо ремонту клубу та удосконалення роботи мережі закладів культури району.

Усі заявники отримали роз’яснення щодо порядку вирішення їх питань. Голова облдержадміністрації Дмитро Габінет зауважив, що всі звернення перебуватимуть  на його особистому контролі. Про результати розгляду заявники будуть поінформовані у терміни, встановлені законодавством.

Після завершення особистого прийому голова облдержадміністрації спільно з заступником голови Деражнянської райдержадміністрації Заряною Попадіною відвідали село Копачівка та оглянули будівництво будинку сімейного типу.

Зводиться він за рахунок субвенції з державного бюджету. Замовником будівництва є ДП “Хмельницька обласна служба єдиного замовника”. Згідно проекту у будинку 5 дитячих спалень та спальня для батьків, гостинна кімната, ігрова кімната, 5 санвузлів, пральна кімната, гардеробна, кухня та їдальня. Завершити будівництво планують уже в 2020 році.

Дмитро Габінет оглянув приміщення та поспілкувався з представником будівельної фірми, що виконує роботи. За словами підрядника, будівництво відбувається згідно графіка, наразі об’єкт готовий приблизно на 50%.

За інформацією Деражнянської
райдержадміністрації