23.06.2016 — 13:35

Свято тих, хто служить державі та народу

Сьогодні, розпочинаючи розширене засідання колегії облдержадміністрації, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук привітав присутніх із професійним святом – Днем державної служби.

IMG_3450

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Сьогодні Уряд впроваджує чимало реформ, зокрема і реформування державної служби. Адже підняття авторитетності як державної служби, так і влади в цілому забезпечить ефективну роботу державного механізму та досягнення європейських стандартів життя громадян.

Звертаючись до державних службовців, Олександр Олександрович побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

«Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі та своєму народу» – наголосив очільник області.

Зі словами вдячності, за особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Олександр Корнійчук вручив медаль  «Захисник Вітчизни»  старшому сержанту Чесановському Андрію Францевичу, сержанту Байцураку Михайлу Петровичу та рядовому Дунцю Анатолію Антоновичу.

IMG_3445

Крім цього, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм нагороджено:

– Почесною грамотою обласної державної адміністрації та кубком переможця обласної спартакіади державних службовців серед збірних команд районних державних адміністрацій:

І місце – Красилівської районної державної адміністрації;

ІІ місце – Деражнянської районної державної адміністрації;

ІІІ місце – Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації;

– Серед збірних команд облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області:

І місце – Головне управління Державної казначейської служби України в області;

ІІ місце – Головне управління Пенсійного фонду України в області;

ІІІ місце – Головне територіальне управління юстиції в області;

А також нагороджено переможців ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

IMG_3446

IMG_3483

IMG_3475

IMG_3512

IMG_3542