29.01.2020 — 14:04

Дмитро Габінет зустрівся з представниками вищого командування Сухопутних Військ ЗСУ

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Дмитра Габінета з заступником командувача Сухопутних Військ Збройних сил України генерал-майором Анатолієм Баргилевичем та заступником командувача оперативного командування “Захід” полковником Анатолієм Шевченком. Окрім того, до розмови долучилися командир 106-ї окремої бригади тероборони полковник Ігор Бугун та т.в.о. військового комісара Хмельницького ОВК полковник Петро Горобець.

Учасники зустрічі обговорили напрямки координації дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з метою підвищення обороноздатності держави. Також обговорено окремі питання організації територіальної оборони та шляхи їх вирішення.

Дмитро Габінет запевнив представників ЗСУ, що в облдержадміністрації  повністю усвідомлюють важливість  завдань, що стоять зараз перед нашими військовими, як тими, що захищають нас на передовій, так і тими, хто несе свою службу тут, на Хмельниччині, а тому готові усіляко сприяти їх реалізації.

“На жаль, розуміння важливості нашої армії прийшло до нас через трагічні події на Сході, тому головне завдання місцевої влади  – усебічно сприяти тому, щоб підтримати авторитет військовослужбовців, надавати усю можливу допомогу для того, аби усі вони мали гідне матеріальне забезпечення та відповідні умови для несення служби,” – наголосив очільник адміністрації.