12.02.2020 — 13:14

Щодо Українсько-Словацького бізнес-форуму

З метою розширення двостороннього торговельно-економічного співробітництва з країнами ЄС, популяризації України та вітчизняних виробників за кордоном, а також залучення інвестицій в український бізнес, Громадська Спідка «Міжнародний центр сприяння підприємництву»» спільно з Посольством України в Словацькій Республіці та компанією «Нова Інтернаціональна Корпорація» організовує проведення 20-21 лютого 2020 року у місті Сенец (Словаччина) Українсько-Словацького бізнес-форуму.

Ключовими сферами українсько-словацького співробітництва на даному форумі визначено: будівництво, виробництво будівельних матеріалів, впровадження нових енергозберігаючих технологій у будівництві та функціонуванні житлових будинків.

За інформацією Словацької сторони, муніципалітети та бізнес Словаччини зацікавлені в українських компаніях – забудовниках та виробниках будівельних матеріалів, так як в даний час в Словаччині відбувається стрімке зростання темпів будівництва об’єктів житлового, соціального та офісного фондів.

Учасникам заходу з України пропонується представити інформаційні буклети на англійській мові щодо компаній, які вони представляють, новітніх технологій, можливо, презентації у вигляді слайд-шоу, зразки будівельних матеріалів тощо. Робоча мова заходу — англійська/українська, для індивідуальних переговорів, у разі потреби, будуть забезпечені перекладачі.

Контактна особа з питань проведення форуму – заступник Голови Центру з міжнародних питань Вадим Внуков (097) 983-21-52.