30.06.2016 — 16:59

Валерій Олійник: Не відмовляйтесь від ваших мрій, якими б недосяжними вони, на перший погляд, не здавались.

Сьогодні відбувся черговий випуск у Вищому професійному училищі №25 м.Хмельницького. Путівку в життя отримали 102 учні навчального закладу, які набули професійні навички для роботи за обраним фахом.

8Училище засноване у 1987 році, у 1993 року було реорганізоване у вище професійне училище №25 з метою ступеневої підготовки фахівців для галузей економіки регіону. В закладі здійснюється професійна підготовка кваліфікованого робітничого персоналу за 9 професіями та 2 спеціальностями (інтегрована підготовка робітнича професія – молодший спеціаліст). Середньорічний контингент – 600 осіб. З метою якісного забезпечення навчального процесу в училищі сформований висококваліфікований, досвідчений, сталий, творчий педагогічний колектив, створено належне матеріально-технічне, навчально-методичне забезпечення, яке постійно вдосконалюється та модернізується.

7Навчальний заклад є активним учасником та дипломантом Міжнародних виставок «Сучасні заклади освіти», зокрема у 2014, 2015, 2016рр. ВПУ№25 нагороджено золотими медалями. Викладачі та учні виборюють призові місця в обласних та всеукраїнських олімпіадах, конкурсах фахової майстерності, художньої самодіяльності, спартакіадах тощо, а випускники користуються попитом на регіональному ринку праці.

6З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о.заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник. Він побажав випускникам сили духу, міцного здоров’я, незламної віри в себе та в Україну.

“Ви будуватимете новий кращий український світ, від кожного з вас залежить дуже і дуже багато. Не відмовляйтесь від ваших мрій, якими б недосяжними вони, на перший погляд, не здавались. Безперервно вдосконалюйтесь, розвивайтесь у вашій професії, долучайтесь до побудови справедливого та гуманного суспільства. Хай вистачить вам завзяття досягнути бажаної мети, і хай буде ця мета величною та благородною!” – сказав Валерій Цезарович.

2Зі словами подяки за багаторічну плідну працю на освітянській ниві, значний особистий внесок у розвиток навчального закладу та професійно-технічної освіти Хмельниччини посадовець звернувся до директора училища Олега Гаврилюка, заслуженого працівника освіти України, кандидата педагогічних наук. Він подякував Олегу Олександровичу та вручив грамоту облдержадміністрації.

IMG_1650Валерій Олійник також повідомив колектив ВПУ№25, що на разі розглядається питання про зміну типу навчального закладу на Хмельницький професійний коледж. Це є доцільним кроком в умовах реформування системи професійної освіти в Україні і дасть можливість здійснювати ступеневу підготовку майбутніх кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів з різних напрямків та дозволить молоді бути мобільними та конкурентноздатними на сучасному ринку праці, створить умови для більш ефективного використання навчально-матеріальної бази та кадрового потенціалу училища.

4

1

5

Зберегти