04.03.2020 — 19:18

Сто днів роботи Дмитра Габінета: голова адміністрації прозвітував про результати своєї діяльності

Сьогодні в приміщенні Хмельницького обласного художнього музею відбулася презентація звіту за 100 днів роботи голови адміністрації Дмитра Габінета. До заходу долучилися заступники голови, громадські активісти та журналісти місцевих ЗМІ.

«Днями виповнюється сто днів з часу мого призначення на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ми вирішили поспілкуватися у такому форматі, щоб розповісти вам, що саме встигли зробити за цей період. Хочу сказати, що зроблено було чимало, але не все можна показати, бо це є поточна робота. Сьогоднішня презентація – це результат роботи моєї команди», – сказав Дмитро Габінет розпочинаючи спілкування.

У своєму звіті голова адміністрації розповів про прийнятті кадрові рішення, зокрема, представив загалу своїх заступників та радників. Йшла мова і про реорганізацію окремих структурних підрозділів ОДА, перші успіхи у боротьбі з корупцією та нелегальним бізнесом, перебіг на теренах області реформ децентралізації, освіти, медицини, плани щодо розбудови інфраструктури області, зокрема, ремонту доріг. Також Дмитро Анатолійович озвучив плани щодо реалізації в області програми “Велике будівництво”, налагодження співпраці з бізнесом. Окрім того, окреслив подальші пріоритети своєї роботи.

В продовження заходу очільник області поспілкувався з представниками ЗМІ та громадськості відповівши на їхні запитання.