01.07.2016 — 14:47

Повноцінне функціонування навчальних закладів області – запорука щасливого майбутнього молодого покоління

13557890

Робочий візит голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука до міста Кам’янець-Подільський розпочався з огляду навчальних закладів, зокрема важливим стало обстеження приміщення навчально-виховного комплексу №8, адже цей навчальний заклад потребує проведення ремонтно-реставраційних робіт фасадів і покрівлі будівлі, що є пам’яткою архітектури ХІХ століття.

«Забезпечення повноцінного функціонування навчального закладу та гарних умов для навчання дітей – наші спільні завдання»,– зазначив Олександр Олександрович.

У ході поїздки Олександр Корнійчук разом з народним депутатом України Володимиром Мельниченком, головою міської ради Михайлом Сімашкевичем відвідали 48-у інженерну бригаду, на якій раніше розташовувався військово-інженерний інститут. (48-ма окрема інженерна бригада — військове формування інженерних військ України, що сформоване наприкінці 2015 року).13509138_522972

«В сьогоднішній, нелегкий для нашої країни час, посилення військово-фізичної підготовки та національно-патріотичного виховання молоді чи не найголовніше завдання для усіх нас», – підкреслив очільник області.

Тому, під час зустрічей обговорено питання збереження Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Результатом робочого візиту Олександра Корнійчука до міста Кам’янець-Подільський досягнуто певних домовленостей та надано відповідні доручення.

13566987_5