10.03.2020 — 11:06

11.03.2020 о 10:00 в м.Київ відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум

11.03.2020 о 10:00 (час може уточнюватись) в м.Київ, а саме в ТПП України, зала «Колізей» (м.Київ. вул. Велика Житомирська 33), відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум в рамках проведення IX засідання Українсько-чеської Міжурядової комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва.

Чеську бізнес-делегацію. до якої входять представники різних секторів економіки, очолює Віце-прем’єр-міністр, міністр промисловості та торгівлі Чеської Республіки, Голова Міжурядової комісії з чеського боку п. Карел Гавлічек. Співорганізаторами Форуму виступають Торгово-промислова палата України спільно із Союзом промисловості та транспорту Чеської Республіки та Палатою Чеської Республіки з економічних зв’язків з країнами СНД за підтримки Посольства Чеської Республіки в Україні та Посольства України у Чеській Республіці.

Програма заходу включатиме пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії та інші актуальні питання, після чого відбудуться В2В-переговори між представниками ділових кіл України та Чехії.

До участі у форумі запрошуються українські компанії, зацікавлені у налагодженні коопераційних стосунків з Чеською Республікою, представники державних установ та органів влади.

До пріоритетних напрямків українсько-чеського ділового співробітництва традиційно належать промисловість, конвенціональна та альтернативна енергетика, енергоефективність та енергозбереження. транспорт, логістика, туризм, сільське господарство та сфера ВНК.

Робочі мови заходу: українська, чеська та англійська, переклад забезпечується.

Програма: детальна програма заходу буде оголошена найближчим часом, а також викладена на сайті ТПП України. Для представників системи ТПП України та державних установ участь безкоштовна. Реєстрація та оплата участі – через сайт ТПП України (http://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ukrayinsko-cheskii-biznes-forum-2).

Контакти для довідок: тел.: (044) 461-98-07, (044) 461-98-08; Ольга Бондаренко ([email protected]); Юлія Єгорова ([email protected]); Анна Любима ([email protected]); Валерія Забанита ([email protected]).