14.04.2020 — 18:43

Соціально відповідальний бізнес продовжує допомагати медикам області

У цей скрутний для всіх нас час, коли всі сили і засоби сконцентровані на тому, аби не дозволити епідемії коронавірусу набрати обертів в нашій країні, надзвичайно приємно писати про приклади того, як суспільство консолідується та активно долучається до цієї боротьби. Це і звичайні громадяни, що на волонтерських засадах забезпечують харчами та ліками людей, які перебувають на самоізоляції, і малі підприємці, які надають допомогу продуктовими наборами та засобами захисту, і представники великого бізнесу, які усіляко допомагають владі вирішити давно назрілі проблемні питання медичної галузі.

Уже неодноразово ми повідомляли про допомогу від благодійників, завдяки якій покращується матеріально-технічна база лікувальних закладів та захищеність медиків в умовах поширення хвороби. Сьогодні маємо ще один чудовий приклад такої роботи: представники ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “2К” безоплатно передали для потреби медичних закладів області 400 пляшок концентрованої рідини для дезінфекції об’ємом по 4 л кожна. Загальна вартість переданого засобу складає понад 70 тис. грн.

Щиро дякуємо соціально відповідальному бізнесу за важливий внесок у спільну справу! Віримо, що саме так, об’єднавши зусилля влади, бізнесу та пересічних громадян, зуміємо зупинити поширення коронавірусу у нашій області та в країні загалом.