06.07.2016 — 17:24

Хмельницькі картингісти посіли третє місце на на Кубку України

З метою розвитку спортивно-технічних видів спорту, як ефективного засобу підвищення ролі науково-технічної творчості у всебічному гармонійному розвитку особистості на оновленій трасі картодрому в місті Тернополі були проведені змагання на Кубок України з картингу серед учнівської молоді.

DSC_1498

У змаганнях взяли участь 127 спортсменів (11 команд) з позашкільних навчальних закладів України: Волинської, Закарпатської, Київської, Львівської, Тернопільської (3 команди), Чернівецької, Чернігівської (2 команди) та Хмельницької областей.

Змагання проводилися у шести класах картів: «ПІОНЕР – Б», «ПІОНЕР – Н», «Популярний – юнаки», «Популярний», «Піонер – Н міні», «КАДЕТ».

Командні та особисті результати визначались у двох заліках: зі швидкісного маневрування та шосейно-кільцевих перегонів.

DSC_1586

До складу збірної Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, під керівництвом керівника команди Брамніка Григорія Самойловича, увійшли вихованці міст Хмельницького, Кам’янець-Подільського та Красилова.

В особистому заліку виборов для команди золоту медаль в класі картів «ПІОНЕР-Н» Кукурузов Даніїл, учень 4класу Кам’янець-Подільського НВК №16 та срібну медаль в класі картів «КАДЕТ» здобув Сарапук Владислав, учень7 класу Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня».

DSC_1594

В командному заліку судді змагань визначили переможців:

       1 місце – зайняла команда Волинської області;

       2 місце – команда Чернівецької області;

       3 місце – команда Хмельницької області.

       Вітаємо юних картингістів з перемогою та бажаємо вдалих стартів на наступних змаганнях!