08.05.2020 — 10:38

Чергове визнання спортивних досягнень подільської легкоатлетки                   

Хмельничанці Марині Бех-Романчук присвоєно звання “Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики”. Згідно з наказом 697/2020 профільного міністерства це найвище спортивне звання в нашій країні.

Раніше це високе звання підкорялось лише двом легкоатлеткам Хмельниччини: Віті Паламар з обласного центру- бронзовій призерці чемпіонату світу з легкої атлетики у приміщенні (2008, Барселона) з  рекордом України в стрибках у висоту (2,01 м) та  бронзовій призерці чемпіонату світу з легкої атлетики (2015, Пекін) у спортивній ходьбі на 20 км Людмилі Оляновській з с.Солобківці Ярмолинецького району, багаторазовій рекордсменці України на різних дистанціях.

Спортивна громадськість Хмельницької області та шанувальники таланту Марини Бех-Романчук вітають її з черговим визнанням на всеукраїнському рівні і дякують  наставнику віце-чемпіонки світу та Європи-Вадиму Крушинському, заслуженому тренеру України з легкої атлетики, заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України за підготовку вмотивованої хмельничанки.

Бажаємо не зупинятись на досягнутому  Марині і Людмилі, підкоряти нові спортивні вершини та здобути довгоочікувані нагороди  ХХХІІ  Олімпійських ігор в Токіо.