21.05.2020 — 16:00

Олексій Чернишов ознайомився з ходом робіт на стадіоні “Центральний” міста Старокостянтинова

Особливу увагу в Уряді приділяють розвитку спортивної інфраструктури, адже активне заняття спортом є запорукою здорової нації. Так, в рамках робочого візиту Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов ознайомився з ходом робіт на стадіоні “Центральний” міста Старокостянтинова.

Реконструкція стадіону проводилася за кошти ДФРР та у співфінансуванні бюджету м. Старокостянтинова. З державного бюджету було залучено понад 22 млн. грн. Незабаром місто отримає сучасний стадіон з природним покриттям та автоматичним поливом, оновленими біговими доріжками, сучасною глядацькою трибуною, який не має аналогів в західному регіоні. Наразі проводяться роботи з розмітки бігових доріжок. У планах – добудова ще однієї трибуни для глядачів та сучасного комплексу для занять легкою атлетикою.

Олексій Чернишов оглянув реконструйований стадіон, ознайомився з тренувальною базою, де займаються спортсмени Старокостятинова. Він висловив сподівання, що відновлення центрального стадіону дасть можливість спортсменам повноцінно тренуватися та проводити змагання.

В свою чергу, голова адміністрації Дмитро Габінет відмітив: “Подібні об’єкти на теренах області є яскравим прикладом співпраці держави та місцевої влади в реалізації завдання з розвитку спортивної інфраструктури”.