26.05.2020 — 16:06

Станом на 15.00 в області підтверджено 380 випадків COVID-19

Про це повідомив перший заступник голови адміністрації Роман Примуш під час сьогоднішнього брифінгу щодо стану поширення коронавірусної інфекції на території області.

Посадовець розповів, що станом на 15.00 в області підтверджено 380 випадків COVID-19, одужало – 128, летальних – 10. Всього на лікуванні в області знаходиться 242 особи, з них 195 лікуються амбулаторно, стаціонарно – 47.

Роман Борисович зауважив, що наразі в області відмічається позитивна тенденція, оскільки кількість осіб, які одужали перевищує тих, що захворіли. В той же час, фіксується зростання захворюваності по окремих районах та містах області.

Також посадовець повідомив, що на черговому засіданні обласної комісії ТЕБ і НС, яка відбудеться у п’ятницю, буде розглядатися питання впровадження наступних  пом’якшувальних заходів.

Так,  зробиться зріз по тим індикативним показникам, які доводить Уряд до регіонів і вже тоді  буде прийматися рішення про пом’якшення карантинних заходів, в тому числі і по питаннях відновлення роботи поїздів, але в першу чергу це стосуватиметься приміського сполучення.

Серед іншого розглядатиметься питання відновлення роботи міжміського внутрішньообласного сполучення по пасажирським перевезенням.