29.05.2020 — 16:29

Брифінг голови адміністрації щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції на території області

Сьогодні черговий брифінг щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції на території області провів голова адміністрації Дмитро Габінет.

Голова адміністрації відмітив, що ситуація довкола захворюваності в області залишається контрольованою. “Ми бачимо, що в порівнянні з областями-сусідами, наша область  виглядає найкраще. Сподіваюся, що динаміка і кількість осіб, які одужуватимуть, буде значно більшою, від нових підтверджених захворювань”, – сказав він.

Так,  станом на 15.00 в області підтверджено 431 випадок COVID-19, одужало – 211, летальних – 10.

Під час брифінгу Дмитро Анатолійович відповів на запитання журналістів, що стосувалися відновлення міжміських та залізничних перевезень, роботи спортзалів та спортцентрів, проведення ІФА-тестування, тощо.

Очільник області додав, що відповідні рішення щодо наступних пом’якшувальних заходів, які були озвученні журналістами під час брифінгу, будуть прийняті на сьогоднішньому засіданні комісії ТЕБ і НС. Після чого протокол засідання буде розміщений на офіційному сайті обласної державної адміністрації і кожен матиме можливість з ним ознайомитися.

Переглянути брифінг можна за посиланням: https://www.facebook.com/admkm.gov.ua/videos/697222484375502/