11.06.2020 — 12:31

16 червня 2020 року розпочнеться перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus #AgroFood.

За інформацією Білоруської торгово-промислової палати, перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus #AgroFood розпочнеться 16 червня 2020 року і представить продукцію провідних білоруських підприємств в галузі сільського господарства і продуктів харчування. Зазначений захід проводиться за сприяння центральних органів виконавчої влади Республіки Білорусь.

Виставка буде являти собою інтерактивну експозицію, що складається з віртуальних стендів. У павільйоні Agro будуть представлені сільськогосподарська техніка та обладнання, технології та розробки в сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин; павільйон Food продемонструє продукти харчування і напої.

Крім того, в рамках проведення виставки відбудеться Міжнародний аграрний онлайн-форум, на якому будуть здійснені обговорення поточної ситуації в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сфері за участю представників державних органів, бізнес-асоціацій та підприємств ряду країн СНД та Грузії.

До участі у заході запрошуються фермери та ділові кола Хмельницької області, які бажають ознайомитися з діловими пропозиціями і провести переговори в онлайн-форматі. Відвідування виставки є безкоштовним з обов’язковою реєстрацією, яка відкрита з 1 червня 2020 року за адресою: https://www.belinterexpo.by/exhibition/virtual/. Додаткова інформація про проєкт розміщена на вебсайті організатора заходу УП «Белинтерэкспо» БелТПП: www.belinterexpo.by. Контактна особа: Екатерина Супрун, начальник відділу виставок в Республіці Білорусь та країнах СНД, тел. +375 17 334 82 02, тел. моб. +375 44 509 12 08, e-mail: [email protected].