11.07.2016 — 13:37

Результати роботи мобільних груп у транспортній галузі

Сьогодні т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний провів чергову нараду з представниками контролюючих органів щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі.

За минулий тиждень робочою групою складено 62 акти про порушення Закону України «Про автомобільний транспорт», з них 31 акт на «нелегальних» перевізників, 3 протоколи про адміністративне правопорушення за ст..164 КУпАП, тобто на «нелегальних» перевізників.

Дністер 006

 

 

 

 

 

 

Водночас в області діють цілодобові пересувні вагові комплекси з метою здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів на дорогах загального користування, а з початком жнив частішають факти порушення Правил дорожнього руху водіями сільськогосподарської техніки, габаритні параметри яких перевищують встановлені норми, що тягне за собою руйнування дорожнього полотна та виникнення авто пригод за участю цієї категорії транспортних засобів.

Так, станом на 11 липня складено 6 протоколів про порушення габаритно-вагових параметрів. Нарахована плата за проїзд у розмірі 780 євро.

Також з 4 липня Патрульні поліцейські спільно з Укртрансбезпекою здійснюють перевірки таксистів. Під час рейду особливу увагу звертають на наявність усіх необхідних дозвільних документів, дотримання водіями правил перевезення, технічний стан та обладнання транспортних засобів, який використовується для надання таких послуг. За вказаний період виявлено 36 нелегальних перевізників.