18.06.2020 — 11:50

Оксана Ситницька зустрілася із представниками обласних відділень федерацій олімпійських видів спорту

17 червня заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька провела зустріч із представниками обласних відділень федерацій олімпійських видів спорту та обласного відділення Національного олімпійського комітету України.  До участі в розмові долучилися також представники профільного управління молоді та спорту ОДА.

Зустріч була присвячена обговоренню проблемних питань розвитку олімпійських видів спорту в області, зокрема заходам щодо популяризації спорту серед дітей та молоді,  фінансової підтримки їх з боку влади усіх рівнів,  а також питанням налагодження ефективної взаємодії облдержадміністрації та федерацій.

Як зазначила Оксана Ситницька, чи не найголовніше – це можливість вести відкритий та конструктивний діалог, адже саме це дозволить  отримати той результат,  якого прагнуть і обласна влада,  і тренери: наші спортсмени матимуть належні умови для підготовки до змагань та будуть здобувати нові перемоги на славу нашого краю та держави.

Усі учасники зустрічі мали змогу висловити свої зауваження та пропозиції щодо подальшої співпраці, розповісти про ті виклики,  з якими вони стикаються у процесі підготовки спортсменів, тощо.

Як зауважила Оксана Ситницька, обласна влада відкрита для усіх та має на меті об’єднати представників спортивної спільноти області задля спільної мети. Також посадовиця запевнила, що облдержадміністрація готова активно долучитися до усіх інформаційно-просвітницьких заходів, що спрямовані на популяризацію спорту та здорового способу життя.

За результатами розмови заступниця голови облдержадміністрації доручила начальнику управління молоді і спорту ОДА Володимиру Клімову провести зустрічі із керівниками та провідними тренерами  кожної з федерацій та напрацювати по кожній з них перелік проблемних питань та пропозиції щодо їх можливого вирішення.