12.07.2016 — 17:40

Стабільний громадський порядок і успішний розвиток регіону – результат злагодженої роботи влади та правоохоронних органів

Про це сьогодні зазначив т.в.о. заступника голови – керівника апарату адміністрації Олег Кузмінчук під час  розширеної наради керівництва ГУНП в області з питання підведення підсумків службової діяльності органів поліції за перше півріччя 2016 року, визначення проблемних питань взаємодії з органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, обрання найефективніших способів їх вирішення.

IMG_4022

Під час наради Олег Петрович зазначив, що на Хмельниччині завдяки чіткій координації керівництва області, в цілому налагоджена тісна співпраця і злагоджена робота між всіма гілками влади та правоохоронними органами. Підтвердженням цьому є стабільний громадський порядок і успішний розвиток регіону.

Однією із форм взаємодії поліції з місцевими адміністраціями є підвищення ефективності реалізації спільних програм та їх належне фінансування.

Так, обласною державною адміністрацією підтримано клопотання керівництва Національної поліції в області щодо внесення змін до Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на території Хмельницької області на 2016-2020 роки.

Також підтримано клопотання про внесення змін до Програми покращення координації та повсякденної (оперативної діяльності) громадських формувань з охорони громадського порядку на території Хмельницької області на 2016-2020 роки.

“Прийняття вказаних програм та їхня подальша реалізація сприятимуть підвищенню рівня громадського порядку та публічної безпеки в регіоні”, – додав посадовець.

IMG_4025

Крім того, начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Микола Семенишин під час наради оголосив про конкурсний відбір на службу в поліцію та представив членів поліцейської комісії.