25.06.2020 — 14:47

Інформація щодо оновлення складу Координаційної Ради з питань національно-патріотичного виховання

У зв’язку з кадровими змінами та з метою приведення у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року №999 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій державній адміністрації» Хмельницька обласна державна адміністрація оновлює склад Координаційної Ради з питань національно-патріотичного виховання при Хмельницькій облдержадміністрації, затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації від 16.03.2017 року  №188/2017-р (далі – Координаційна  Рада).

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Координаційної ради, які відповідають вимогам, передбаченим пунктом 6 «Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій державній адміністрації», необхідно надіслати до 8 липня 2020 року управлінню молоді та спорту облдержадміністрації на електронну адресу [email protected] з письмовим підтвердженням на адресу: м. Хмельницький, вул. Майдан Незалежності, каб. 401, Будинок Рад, Пропозиції подаються на офіційному бланку організацій, установ та підприємств усіх форм власності за підписом керівника.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: 098 846-73-71 Андріїшина Тетяна – головний спеціаліст відділу з питань молоді управління молоді та спорту облдержадміністрації.