13.07.2016 — 17:23

Нові міжнародні програми для підприємств

Австрійська програма партнерства зі стажуванням у Відні «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС».

Проект субсидіюється австрійською стороною.

Програма включає:

Модулі Програми Попередні дати*
Ідентифікація та пошук партнерів, розвиток стратегії 28-30 вересня 2016 року
Міжнародний маркетинг та стандарти ЄС, бізнес комунікація 11-13 жовтня 2016 року
Фінансування експорту 26-28 жовтня 2016 року
Тест 28 жовтня 2016 року
Партнерська програма у Відні 28 листопада – 2 грудня 2016 року

*у зв’язку з міжнародним характером Програми можливі зміни дат та термінів

Документ про закінчення: Диплом WIFI, Австрія.

Внесок учасника: 595 євро (оплата у гривнях за поточним курсом).

Включає: інтенсивне навчання у м. Київ із австрійськими експертами, навчальні матеріали, переклад, кава-брейки, екзамен, сприяння у пошуку потенційних партнерів згідно з інтересами співробітництва, розробка індивідуальної програми візиту, проживання в Австрії в DBL зі сніданком (SGL + 30 євро), бізнес-форум у Відні, вітальна і заключна вечері, забезпечення в Австрії внутрішнім транспортом і перекладачем.

Додаткові витрати: відкриття візи, авіаквиток.

Кількість місць обмежена. Перевага надається компаніям, що мають конкретні цілі співробітництва в країнах ЄС та першими подали заявку.

Детальна інформація та реєстрація: https://training-center.kiev.ua, https://www.wifi.at, https://kiev-chamber.org.ua тел. (044)235-82-96; e-mail: [email protected]. Координатор Програми – Леся Засульська.

Senior Experten Service (SES, Бонн) – Служба старших експертів – суспільно корисне товариство німецької економіки, яке надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. Тільки у 2015 році SES реалізувала 4700 проектів у 90 країнах світу. Із SES співпрацює близько 12000 експертів з більш ніж 50 галузей економіки. З допомогою Служби старших експертів підприємства можуть запросити досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від 3 тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі. Досвідчені експерти здатні сприяти вирішенню найбільш різнопланових завдань, починаючи від впровадження нової техніки та технологій, європейських стандартів якості до вдосконалення процесів управління, навчання персоналу та просування продукції на нові ринки.

Детальна інформація, огляд галузевих компетенцій експертів та заявку на надання допомоги – за посиланням: https://training-center.kiev.ua у рубриці «Міжнародні проекти/Фахівці з Німеччини (SES)» та за телефоном. (044) 235-82-96.