10.07.2020 — 17:06

Результати брифінгу голови адміністрації Дмитра Габінета за 10 липня. ВІДЕО

Сьогодні Дмитро Габінет провів черговий брифінг для журналістів щодо ситуації з протидії COVID-19 в області.

Основні меседжі брифінгу:

➡ ситуація на Хмельниччині залишається контрольованою, нових спалахів хвороби наразі не зафіксовано. Так, станом на 16.00 в області підтверджено 887 випадків COVID-19, одужало – 644, летальних – 20. На лікуванні перебуває 223 особи, з них 40 лікується стаціонарно, 183 амбулаторно.

➡ за кількістю медиків, які захворіли на COVID-19 Хмельниччина посідає 17 місці в державі.

➡ 9 липня Комітет Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної реформи та медичного страхування провів виїзне засідання на Хмельниччині. За результатами зустрічі область вкотре отримала високу оцінку і цей результат є діями системної та кропіткої роботи багатьох служб обласного рівня та конкретних регіональних служб, підрозділів, а також лікувальних закладів та медпрацівників.

➡ за ініціативи Офісу Президента України в області розпочалися виїзні прийоми громадян спільно з керівництвом силових структур та голови ОДА. Сьогодні такий прийом відбувся в Летичівському районі. В наступні періоди такі виїзні засідання продовжуватимуться в кожному районі області, аби дати можливість жителям того чи іншого населеного пункту безпосередньо поставити питання щодо корупційної складової або інших порушень, на які можуть і повинні впливати представники правоохоронних структур.