15.07.2020 — 15:36

Дмитро Габінет проінспектував об’єкти “Великого будівництва” Волочиського району

14 липня голова адміністрації Дмитро Габінет відвідав смт. Наркевичі Волочиського району, де ознайомився зі станом виконання будівельних робіт на місцевому стадіоні. Реконструкція стадіону здійснюється в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».

Після реконструкції стадіон буде облаштований біговими доріжками відповідно до сучасних вимог, з автоматичною системою поливу футбольного поля, облаштуванням мультифункціональних спортивних майданчиків із наливним поліуретановим покриттям для гри в баскетбол, волейбол, теніс, міні футбольне поле, що створить для молоді селища можливість займатись фізичною культурою та спортом. Наразі потужність стадіону складає 400 місць, після завершення реалізації проєкту додатково буде створено ще 65 місць.

На сьогодні стан готовності об’єкта складає 47%. Проте, голова селищної ради Любов Гула запевнила, що об’єкт буде зданий не пізніше 1 вересня поточного року. Зазначимо, що загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 15,4 млн. грн. У 2020 році передбачено з ДФРР – 10,6 млн. грн., місцевого бюджету – 1,8 млн. грн.

Далі очільник області разом з головою Волочиської РДА Юрієм Марущиним та головою Волочиської ОТГ Костянтином Черниченком відвідали ще один об’єкт, що реалізується в рамках програми «Велике будівництво» в м. Волочиськ, а саме мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту (футбол, гандбол, волейбол, теніс).

Станом на 15 липня поточного року встановлено металеву огорожу та закладено бетону основу, на яку в подальшому буде накладено штучне покриття. Ступінь будівельної готовності становить 75%. З північної сторони майданчика заплановано облаштувати окрему площадку з тренажерами для силових видів спорту. Усі будівельні роботи планується завершити до 1 серпня 20202 року.

Загальна кошторисна вартість –  майже 1,6 млн. грн. У 2020 році передбачено коштів місцевого бюджету  майже 735 тис. грн.