14.07.2016 — 15:06

Валерій Олійник проінспектував роботу “Лісової пісні”

13 липня в рамках проведення моніторингу умов оздоровлення та відпочинку дітей в дитячих оздоровчих закладах області т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник та директор Департаменту охорони здоров’я Яків  Цуглевич відвідали оздоровчий табір санаторію “Лісова пісня”.

1

Біля трьох годин провели посадовці в “Лісовій пісні” — відвідали спальні номери, ознайомились з лікувальною базою, роботою культурно-оздоровчого комплексу, цікавились набором продуктів, виходом готових страв, їх ціною, постачальниками сировини; особливу увагу звернули на контроль якості питної води та води в плавальному басейні.

image-0-02-01-47b3248ff22d1fb11e19e6a12f096e77e3ae980db5feb5683f5984d8d8b8a4fd-V

Також представники облдержадміністрації мали можливість особисто поспілкуватися з дітьми, що перебувають на оздоровленні,  та обслуговуючим персоналом табору і вислухати їх враження та побажання.

Валерій Олійник відзначив гарну організацію роботи табору та побажав, щоб надалі умови відпочинку лише покращувалися.

Басейн (3)

Довідково. Заклад “Лісова пісня” розташований в мальовничій, екологічно чистій зоні, на території Національного природного парку “Подільські Товтри”, поблизу Національного історико-архітектурного заповідника “Кам’янець” (обоє були номінантами у всеукраїнському конкурсі “7 чудес України”) та Державного заказника “Кармалюкова гора”. Санаторій побудовано на одній із височин Подільських товтр. Він з усіх боків оточений вапняковими горами (товтрами), на яких росте хвойно-листяний ліс, внизу протікає річка Мукша з каскадом штучних озер, що створює свій мікроклімат, який з вираженим лікувальним ефектом впливає на бронхо-легеневий апарат та імунну систему. Таким чином, природність лікувальних факторів в санаторії становить:

-повітря, збагачене ефірними маслами та озоном;

-природна мінерально-лікувальна вода із збільшеним вмістом органічних сполук з власного (знаходиться на балансі “Лісової пісні”) Мукшинського родовища мінеральних вод, яке знаходиться на території підприємства.

санаторій (4)

За матеріалами Кам’янець-Подільської райдержадміністрації