23.07.2020 — 12:31

Дмитро Габінет відвідав об’єкти “Великого будівництва” на Чемеровеччині

22 липня голова адміністрації Дмитро Габінет відвідав об’єкти, що реконструюються в рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Чемеровеччині.

Зокрема, голова адміністрації побував у Закупнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де ознайомився з перебігом проходження робіт щодо реконструкції та модернізації приміщення в рамках концепції «Нова українська школа». Також поспілкувався з представниками підрядної організації – ПП «Чемеровецька будівельна компанія» стосовно термінів здачі даного закладу освіти в експлуатацію. Варто зазначити, що цьогоріч на будівельні роботи було виділено 21 млн. 222 тис. грн. (16 млн. 551 тис. грн. – кошти ДФРР, 4 млн. 671 тис. грн. – співфінансування з місцевого бюджету). Наразі у школі проводиться опорядження приміщень 1,2,3 поверхів, здійснюється утеплення фасаду, проходять роботи по заміні даху, заміні системи опалення, розпочато встановлення пожежної сигналізації, тощо.

Після завершення реконструкції школи, її потужність складатиме 600 учнів. Підвіз дітей до навчального закладу здійснюватиметься із сіл Кутківці, Романівка, Голенищево, Вівся та Лисогірка. 

Далі Дмитро Анатолійович вирушив до с. Жердя, де ознайомився із реалізацією проєкту «Реконструкція та модернізація приміщень Жердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів». Зазначимо, що загальна вартість проєкту становить понад 20 млн.грн. У 2020 році передбачено з ДФРР – 6812,0 тис грн, місцевий бюджет – 1062,792 тис грн. По даному об’єкту замовником є Чемеровецька селищна рада.

Потужність школи становить 280 учнів.

Наступним об’єктом став стадіон «Товтри» у смт. Чемерівці, де наразі продовжується реконструкція стадіону. Для завершення будівництва стадіону на 2020 рік передбачено 16 млн. грн. Сьогодні на стадіоні проводяться облаштувальні роботи території, здійснюються фасадні, малярні та внутрішні роботи. Стадіон розрахований на 1900 місць.

Голова адміністрації запевнив, що реконструкція та модернізація приміщень Жердяньської та Закупнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також Чемеровецького стадіону «Товтри» здійснюється із дотриманням визначених графіків, а тому усі роботи будуть закінчені вчасно.