15.07.2016 — 16:44

Олег Кузмінчук вислухав проблемні питання жителів Старосинявщини

Відповідно до графіку виїзного прийому громадян у містах і районах області керівництвом Хмельницької обласної державної адміністрації на ІІІ квартал 2016 року, т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Олег Кузмінчук провів особистий прийом громадян у Старій Синяві.

IMG_8375Зі своїми проблемами та побажаннями до посадовця звернулися  5 мешканців району.

Два звернення стосувалися виділення матеріальної допомоги на лікування. Мешканець Старої Синяви просив вирішити питання, що стосується діяльності органів місцевого самоврядування.

Жителька районного центру звернулася з клопотанням про встановлення терміналу оплати за послуги в приміщенні чи поблизу відділу з організації надання адміністративних послуг та видачі документів дозвільного характеру Старосинявської райдержадміністрації.

IMG_8374Також мешканка с.Йосипівка просила сприяти її працевлаштуванню.

Олег Петрович вислухав заявників, надав кваліфіковані, вичерпні відповіді та аргументовані роз’яснення на звернення згідно чинного законодавства. За результатами розгляду всі заяви надіслано до відповідних служб для опрацювання.

«Усі звернення, що потребують додаткового та більш глибокого вивчення, будуть розглянуті у найкоротші терміни, і кожен заявник отримає відповідь», – наголосив т.в.о. заступника голови облдержадміністрації.

IMG_8371