29.07.2020 — 15:03

Голова ОДА та керівники силових структур області провели виїзний прийом громадян у м. Волочиську

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет та керівники силових структур – начальник УСБУ  в Хмельницькій області Ігор Вуїв, заступник прокурора Хмельницької області Олександр Мартинюк та заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Андрій Чайковський – провели виїзний прийом громадян у м.Волочиську.

Такі спільні прийоми були ініційовані Президентом України Володимиром Зеленським. Основна їх мета – надати можливість громадянам  розповісти безпосередньо керівникам про проблемні питання, що не вирішуються на місцевому рівні, поінформувати щодо фактів можливих службових зловживань чи корупційних правопорушень.

На прийомі було розглянуто 5 звернень, одне з яких було колективним. Вони стосувалися питань ремонту дороги у с.Бокиївці, добудови Писарівської ЗОШ, спірного земельного питання, допомоги в ремонті будинку. Колективне звернення стосувалося питання підвищення заробітної плати працівникам підрозділу соціального захисту населення.

Всі звернення будуть розглянуті у терміни, встановлені чинним законодавством, а заявники поінформовані про результати їх розгляду.